... ...
Dammen 2, 6600 Vejen
Step 1

Book en gratis konsultation

step-1

Illuhair er skabt for de mange mænd, der hvert eneste år rammes af hårtab. Hårtab kan være ufatteligt svært at acceptere, især som ung mand.

Som mænd lægger vi ofte en stor del af vores identitet i vores hår, og når vi mister det, kan det være som at miste en stor del af os selv.

Hos illuhair ved vi, hvor hårdt det er at miste håret. Christian har selv mistet håret som meget ung og gennemgået den ene fejlslagne behandling efter den anden.

Derfor har vi opbygget vores klinik på en måde, der tilgodeser alle de mænd, der står midt i et hårtab og bliver bombarderet med det ene lykkemiddel efter det andet.

Vi tilbyder nemlig en gratis konsultation, hvor du kan få afdækket dine muligheder. Så kontakt os endelig og få booket en aftale – enten telefonisk eller på vores klinik i Vejen.

Step 2

Book dine tider ved illuhair

step-2

Når du har fået din konsultation og afdækket dine muligheder, og eventuelt afklaret om vores behandling scalp micropigmentation er noget for dig, har du selvfølgelig mulighed for at booke dine tider.

Afhængig af din individuelle situation (om dit hårtab er genetisk betinget eller opstået på grund af en sygdom som f.eks. alopecia), deler vi typisk din behandling ind i 3-6 sessioner.

Vi deler typisk behandlingen op i en session pr. uge, og derfor er det vigtigt med god struktur fra starten, hvor vi forsøger at få planlagt alle dine tider.

Step 3

Glem hårtabet - nyd livet

step-3

Når du er færdig hos os, er du også færdig med dit hårtab.

Så enkelt er det, for hos illuhair har vi 100% resultatgaranti. Vi behandler INGEN, som vi ikke er 100% sikre på at få godt igennem med det ønskede resultat.

Derfor kan vi med ro i sjælen sige, at et gennemført forløb hos os fører til en dejlig fremtid uden bekymringer og dårlige dage, hvor du ærgrer dig over dit hårtab.

Hvad gør man ved hårtab?

illuhair