Om Illuhair

Hos illuhair bestræber vi os altid på at give vores kunder det bedste resultat. Fordi kun det bedste godt nok og fordi vi har personligt kendskab til de gener og usikkerheder der kommer med et hårtab og mislykkede hårtransplantationer.

Virksomheden er grundlagt med et ønske om at skabe større gennemsigtighed, ærlighed og faglighed på det danske marked. SMP har været kendt i udlandet i mange år, men ikke så længe i Danmark. Hos illuhair ønsker vi at præge branchen i en retning i hvor moral, kvalitet og innovation er i højsæde.

Vi synes, det er vigtigt at informere om de fordele og begrænsninger SMP har. Derfor gør vi også meget ud af at forventningsafstemme inden vi påbegynder behandling. På den måde sikrer vi tilfredse og velinformerede kunder.

Vi tager os altid god tid til vores kunder. Dette gør sig gældende før og, i særdeleshed, under behandlingsforløbet. Vi får derfor ofte et nært forhold til vores kunder. Du kan altså forvente ærlighed, høj faglighed og en oprigtig interesse i din situation.

Dit vigtigste fokus, som kunde, er at opsøge viden. Det kan du trygt gøre hos os.

Historien bag Illuhair

Sæt ansigt på illuhair

Klik her for at læse om Christian, der har stiftet og til dagligt leder illuhair.

Klik her for at møde din behandler.