Dammen 2, 6600 Vejen

Da vores Ejerleder og SMP-rådgiver Christian Storm i sin tid mistede håret, anede han ikke, hvor stor betydning det skulle få for hans fremtidige arbejdsliv. Et arbejdsliv, der består af at lede en hårtabsklinik, der hvert år rådgiver og behandler flere hundrede mænds hårtab.

Vores hårtabsbehandling hedder scalp micropigmentation og har paradoksalt intet med hårvækst at gøre. I stedet camouflerer vi hårtabet med en hårtatovering, der giver et udtryk af helt kortbarberet hår.

Familiedrevet virksomhed

illuhair blev grundlagt i 2016 af Christian og Hanna Storm – mand og kone. illuhair er altså en familiedrevet virksomhed, der i dag har fem ansatte fordelt på to klinikker i Vejen og Valby. Der har været over 700 klienter forbi klinikken, og interessen for illuhair er stigende.

Vi henvender os til mænd, der har erkendt, at de ikke kan få deres hår tilbage, men savner en ramme til ansigtet og en illusion af hårstubbe/barberet hår. Vores ydelse SMP er i al sin enkelhed camouflering af hårtab samt arvæv efter hårtransplantationer.

Vi har fundet vores kald. Og vi vil kæmpe lige så længe, vi kan, for at mænd får den hårtabsbehandling, de fortjener. En behandling, der virker efter hensigten – og bliver ved med at virke.

Det hele startede med et hårtab, effektløse produkter og operationer – og endte med en SMP behandling

Det er de færreste mænd, der uden videre accepterer eller hilser det nye ”modne” udtryk, man får af et hårtab, velkommen.

Hår har bare en stor betydning for de fleste – og ligesom med så meget andet, forstår man først rigtigt værdien af det, når man ikke længere har det.

Da Christian mistede håret som ung mand, gik han den samme vej som så mange andre: Han søgte løsninger – overalt, hvor han kunne.

Det startede med kosttilskud, der førte videre til medicin (to populære hårtabsprodukter), og derefter omfattende og dyre hårtransplantationer. Men intet virkede, og efter et lille årti med utallige fejlslagne forsøg og en bankbog, der var flere hundretusinde kroner fattigere, stod én ting nu klart for Christian:

Hvis man er genetisk disponeret for at tabe håret, kan man ikke stoppe det. Så simpelt er det. 

Men efterhånden som Christian var tæt på at opgive at gøre noget ved sit hårtab, spillede skæbnen ham et puds: En scene i Tv-serien Prison Break fik ham nemlig til at undre sig.

Historien bag illuhair

Kan man tatovere hår på hovedet?

Hovedpersonernes kortbarberede frisurer lignede unægtelig, at de var tatoveret på, og Christian kunne ikke slippe tanken. Researchen startede fra ny – og ganske rigtigt: Behandlingen scalp micropigmentation dukkede op, når han gennemsøgte nettet efter en hårtatovering.

SMP kunne ikke blot give et naturligt udtryk af kortbarberet hår – behandlingen kunne tilmed camouflere de grimme ar, der var kommet efter de fejlslagne hårtransplantationer.

Christians nysgerrighed var vakt, og han endte med at vælge SMP som sin egen hårtabsløsning.

Men at få det selv var ikke nok. Behandlingen var endnu ikke kommet rigtigt til Danmark, og Christian satte sig for at hjælpe de mange mænd ramt af hårtab med ikke at skulle igennem det samme, som han selv var gået igennem.

Så han lærte alt, hvad der var at lære om metoden SMP – og startede derefter sin egen klinik. Og sådan begyndte historien om illuhair.

Hvor er SMP og illuhair i dag?

I dag er SMP den hurtigst voksende hårtabsløsning i verden. Årsagen hertil er netop, at metoden intet har med hårvækst at gøre, og den dermed altid bør kunne lykkes, når ansvaret ligger hos en kompetent behandler.

Hos illuhair er vi sikre på, at vi står med den mest udviklede version af fremtiden indenfor hårtabsbehandling.

Vi behandler primært mænd, men vi oplever, at flere og flere kvinder henvender sig i takt med, at kendskabet til metoden udbredes. Og vi byder alle velkomne hos os. Vi har altid ment og mener stadig, at den eneste holdbare løsning mod udpræget hårtab er ikke at forsøge at genskabe det – men i stedet at camouflere det.

Vi ser det som en pligt at udvikle og dygtiggøre os, hver gang vi går på arbejde. Og det kan mærkes i den feedback, vi får – med udelukkende 5-stjernede, passionerede anmeldelser på Trustpilot er vi Skandinaviens bedst bedømte hårtabsklinik.

Der er ikke nogen magisk formel på de glade kunder. Nøglen er passion, respektfuldhed og hårdt arbejde. For når det kommer til SMP og vores kunder, brænder vi som ilden fra tusinde sole.

Hver eneste gang en kunde sætter sig i stolen hos os, betragter vi det som finalen i de olympiske lege i SMP. Vores kunder giver os en enorm tillidserklæring, og det er vores ansvar at levere verdensklasse resultater. Hver gang.

Vi glæder os dagligt over muligheden for at arbejde med noget, der har så stor betydning for det enkelte menneske. Vi får meget tætte relationer til vores kunder, og vi glæder os altid til at se dem igen, når det er tid til touch ups.

Vi er spændte på fremtiden, men for nu har vi ikke travlt med at forny os eller udvide. I stedet lægger vi vores energi og fokus i at styrke vores fundament: SMP og kundeservice i verdensklasse.

Vores anmeldelser

Læs, hvad vores kunder mener om illuhair. Vi elsker tilfredse kunder og elsker alle vores 5-stjernede anmeldelser.

illuhair