Scalp micropigmentation i København - SMP eksperterne - illuhair
Dammen 2, 6600 Vejen
Telefonnummer:

(+45) 28 26 00 83

E-mailadresse:

info@illuhair.dk

Find os:

Vigerslevvej 67 2. th, 2500 Valby

CVR-nummer:

37 88 88 34

illuhair i København

Hvis du er en af de mange i København eller resten af Sjælland, der overvejer en scalp micropigmentation, kan du nu besøge os i vores nye klinik i Valby.

illuhairs SMP-klinik i København ligger på Vigerslevvej 67 2. sal, 2500 Valby. Samme 5-stjernede service som du kender i dag – blot tættere på.

I vores nye klinik i hjertet af København kan du møde Hanna, Helena og Christian, der er Danmarks førende SMP-eksperter.

Vi er kompromisløse i jagten på det perfekte resultat hver eneste gang. illuhair ligger konstant i toppen af Trustpilot som en af landets bedste klinikker i kategorien: Skønhed & Wellness.

Find os på google maps

I vores klinik på Vigerslevvej 67 2. th i Valby kan du møde Hanna, Helena og Christian, der er blandt Danmarks førende SMP-eksperter.

Bedste SMP-behandler i København

illuhair København er i efteråret 2019 klar med Danmarks bedste scalp micropigmentation – også kendt som hovedbundspigmentering, SMP-behandling eller hårtatovering i vores nye klinik i Valby. Her er vi klar med samme 5-stjernede service, som du kender i dag.

Kun professionelle behandlere

Alle konsultationer og behandlinger gennemføres af professionelle og veluddannede SMP-behandlere, der er klar til at besvare alle dine spørgsmål omkring hårtab, dækning af ar efter hårtransplantation og scalp micropigmentation.

Scalp micropigmentation i København

Vores nye SMP-klinik er placeret i hjertet af København og med let adgang fra offentlig transport, metro eller bil. Besøg os og lad os fortælle om dine muligheder for at få din hårgrænse tilbage.

Vores anmeldelser

Læs hvad vores kunder mener om illuhair. Vi elsker tilfredse kunder og elsker alle vores 5 stjernede anmeldelser.