Dammen 2, 6600 Vejen

Mit hårtab

Jeg hedder Christian Storm og jeg er indehaver af illuhair.

Jeg tabte mit hår i starten af tyverne og for mit vedkommende gik det ret hurtigt. Det kom som et chok og jeg husker hvordan jeg følte mig anderledes i det jeg var den eneste i min omgangskreds, der pludseligt befandt sig i den situation.

Jeg forsøgte allerede dengang at finde en løsning, der kunne give mig mit hår tilbage. Det skulle vise sig at være en jungle og her 10 år efter har jeg erfaret at den kun er blevet større.

Jeg stiftede illuhair i det jeg oprigtigt tror på SMP, på trods af min egen dårlige start. Jeg er sikker på, at behandlingen kan hjælpe mange mennesker til at få det bedre igen efter hårtab.

Det er af absolut afgørende betydning at klinikken har høj faglighed, integritet og ikke mindst evnerne til at skabe naturlige resultater.

Min historie

Jeg forsøgte først diverse hårtabsprodukter, der alle var uden virkning. Jeg nåede frem til den overbevisning at en hårtransplantation var den eneste mulighed for mig.

Jeg undersøgte markedet og fandt en eksklusiv udbyder, som fremviste gode resultater. Klinikken var meget flot og alt virkede gennemført og lige det jeg søgte. Prisen var også derefter, men jeg var ligeglad. Jeg ville bare have mit hår tilbage!

Jeg brugte en formue på behandlingen og min transplantation varede næsten 10 timer. De sagde at der ville gå ca. 9 måneder før mit resultat kunne ses.

Tiden gik, håret voksede ud og jeg var rigtig glad for min investering. Jeg smurte mit hoved med alle klinikkens produkter. Det var lidt omfattende, men jeg var tilfreds.

Efter ca. 1,5 år begyndte jeg at se skaldet ud igen. Jeg klippede mit hår helt kort, og blev opmærksom på de mange små ar, som dækkede hele mit baghoved. Jeg rådførte mig hos klinikken og her foreslog de endnu en operation. Da prisen var høj, og min erfaring gjort, opgav jeg at følge deres råd.

Mit hjerte brænder for at gøre en forskel, og sikre at andre ikke skal igennem samme tur, som jeg selv. Derfor står illuhair for kvalitet, innovation og viden.

Lægen

Jeg tog til lægen og havde på daværende tidspunkt læst alt tilgængeligt materiale og fundet frem til at finasterid (propecia) kunne være en mulighed for mig.

Jeg tog dette i kombination med minoxidil i årevis. Jeg synes det var dyrt og omstændigt og til sidst gad jeg ikke mere. Jeg droppede det hele, og tænkte at løbet var kørt for mig.

Min SMP Rescue

Pludseligt fik jeg, ret tilfældigt, en tanke om at man da ”bare” kunne tatovere hår. Jeg gik straks i gang med at undersøge om dette overhovedet kunne lade sig gøre og her stiftede jeg første gang bekendtskab med SMP.

Scalp micropigmentation var allerede stort i udlandet og jo mere jeg undersøgte metoden, des mere attraktiv blev det for mig. SMP var løsningen som kunne give mig min ”hårgrænse” tilbage og få min måne til at forsvinde!

Jeg fandt en udbyder, som virkede professionel og ikke mindst kompetent til at løfte opgaven. I min iver og glæde bookede jeg mig ind og kastede mig direkte ud i et forløb, der skulle vise sig at blive dyrt, tidskrævende og opslidende.

Jeg endte med at få et dårligt resultat. Jeg vidste på daværende tidspunkt ikke bedre og før hver behandling forsikrede klinikken mig om, at behandlingen ville ende op i et yderst naturligt resultat.

Jeg endte med at få en skæv og ikke mindst unaturlig ”hår-linie.” Hele min behandling var et mareridt og da jeg klagede min nød, holdt klinikken på at mit resultat var godt.

Jeg søgte videre efter en løsning og fandt en klinik i udlandet, der havde en SMP Rescue service. Klinikken var velrenommeret og jeg ringede til dem og sendte dem billederne af det resultat jeg havde fået. De kunne heldigvis hjælpe mig!

Jeg besøgte denne klinik ad flere omgange og fik en rescue, som jeg i dag er rigtig glad for. Jeg lærte meget ved at besøge klinikken og fik et godt forhold til behandlerne.

SMP er for mig at se fortsat den bedste hårtabsløsning, der er på markedet i dag. Jeg anser mig selv for værende uheldig, i det jeg fik et dårligt resultat i første omgang.

Min historie har gjort, at vi hos illuhair kompromisløst og kontinuerligt skaber naturlige resultater.