Dammen 2, 6600 Vejen

Mit hårtab

Jeg hedder Christian Storm, og jeg er indehaver af illuhair.

Jeg tabte mit hår i starten af tyverne, og for mit vedkommende gik det hurtigt. Det kom som et chok, og jeg husker, hvordan jeg følte mig anderledes, da jeg var den eneste i min omgangskreds, der pludseligt befandt sig i den situation.

Jeg forsøgte allerede dengang at finde en løsning, der kunne give mig mit hår tilbage. Det skulle vise sig at være en jungle, og her 10 år senere har jeg erfaret, at den kun er blevet større.

Jeg stiftede illuhair, fordi jeg oprigtigt tror på SMP, på trods af min egen dårlige start. Jeg ved, at behandlingen kan hjælpe mange mennesker til at få det bedre igen efter et hårtab.

Det er af absolut afgørende betydning, at klinikken har høj faglighed, integritet og ikke mindst evnerne til at skabe naturlige resultater.

Min historie

Jeg forsøgte først diverse hårtabsprodukter, der alle var uden virkning. Jeg nåede frem til, at en hårtransplantation var den eneste mulighed for mig.

Jeg undersøgte markedet og fandt en eksklusiv udbyder, som fremviste gode resultater. Klinikken var meget flot, og alt virkede gennemført – lige det jeg søgte. Prisen var også derefter, men jeg var ligeglad. Jeg ville bare have mit hår tilbage!

Jeg brugte en formue på behandlingen, og min transplantation varede næsten 10 timer. De sagde, at der ville gå ca. 9 måneder, før mit resultat kunne ses.

Tiden gik, håret voksede ud, og jeg var rigtig glad for min investering. Jeg smurte mit hoved med alle klinikkens produkter. Det var lidt omfattende, men jeg var tilfreds.

Efter ca. 1,5 år begyndte jeg at se skaldet ud igen. Jeg klippede mit hår helt kort og blev opmærksom på de mange små ar, som dækkede hele mit baghoved. Jeg rådførte mig hos klinikken, og her foreslog de endnu en operation. Da prisen var høj, og min erfaring gjort, opgav jeg at følge deres råd.

Mit hjerte brænder for at gøre en forskel og sikre, at andre ikke skal igennem samme tur som mig selv. Derfor står illuhair for kvalitet, innovation og viden.

Lægen

Jeg tog til lægen og havde på det tidspunkt læst alt tilgængeligt materiale og fundet frem til, at et populært hårtabsmiddel kunne være en mulighed for mig.

Jeg tog dette i kombination med et andet populært middel i årevis. Jeg syntes, det var dyrt og omstændigt, og til sidst gad jeg ikke mere. Jeg droppede det hele og tænkte, at løbet var kørt for mig.

Min SMP Rescue

Pludseligt fik jeg, ret tilfældigt, en tanke om, at man da ”bare” kunne tatovere håret på. Jeg gik straks i gang med at undersøge, om dette overhovedet kunne lade sig gøre. Her stiftede jeg for første gang bekendtskab med SMP.

Scalp micropigmentation var allerede stort i udlandet, og jo mere jeg undersøgte metoden, des mere attraktivt blev det for mig. SMP var løsningen, som kunne give mig min ”hårgrænse” tilbage og få min måne til at forsvinde!

Jeg fandt en udbyder, som virkede professionel og ikke mindst kompetent til at løfte opgaven. I min iver og glæde bookede jeg mig ind og kastede mig direkte ud i et forløb, der skulle vise sig at blive dyrt, tidskrævende og opslidende.

Jeg endte med at få et dårligt resultat. Jeg vidste på det tidspunkt ikke bedre, og før hver behandling forsikrede klinikken mig om, at behandlingen ville ende med et yderst naturligt resultat.

Jeg endte med at få en skæv og ikke mindst unaturlig hårgrænse. Hele min behandling var et mareridt, og da jeg klagede min nød, holdt klinikken på, at mit resultat var godt.

Jeg søgte videre efter en løsning og fandt en klinik i udlandet, der havde en SMP Rescue service. Klinikken var velrenommeret, og jeg ringede til dem og sendte dem billederne af det resultat, jeg havde fået. De kunne heldigvis hjælpe mig!

Jeg besøgte denne klinik ad flere omgange og fik en rescue, som jeg i dag er rigtigt glad for. Jeg lærte meget ved at besøge klinikken og fik et godt forhold til behandlerne.

SMP er for mig at se fortsat den bedste hårtabsløsning, der er på markedet i dag. Jeg anser mig selv som uheldig, da jeg fik et dårligt resultat i første omgang.

Min historie har gjort, at vi hos illuhair kompromisløst og kontinuerligt skaber naturlige resultater.

illuhair