Priser på SMP-behandling fra 5.000 - Konkrete eksempler - illuhair
Dammen 2, 6600 Vejen

Pris på SMP: Genetisk betinget hårtab

Prisen på en SMP-behandling varierer afhængigt af opgavens omfang, men ved almindeligt genetisk betinget hårtab starter priserne fra 5.000 kroner pr. session.

Det typiske forløb ved genetisk betinget hårtab kræver tre til fire sessioner, og den samlede pris bliver hermed mellem 15.000 og 20.000 kroner.

Ønsker du scalp micropigmentation for at dække et ar efter hårtransplantation, starter priserne fra 2.500 kroner pr. session.

Arvæv laves dog ofte sammen med SMP-behandlingen og koster i disse tilfælde ikke ekstra. Her indgår det i den samlede pris.

Du kan se resultaterne af din SMP-behandling med det samme. Denne gennemsigtighed giver overblik og tryghed.

Eksempel på SMP-behandling for genetisk betinget hårtab

Mark ønskede en tæthed i hovedbunden, der på tilfredsstillende vis camouflerer hans hårtab. Sammen fandt vi frem til, at det krævede fire behandlinger – vi skulle nemlig dække hovedbund, sørge for sideprofiler og blending.

Fire sessioner af 5.000 kroner gav altså en samlet pris på 20.000 kroner.

Pris på SMP: Sygdomsbetinget hårtab og meget lyst hår

Ved sygdomsbetinget hårtab eller situationer hvor udgangspunktet er meget lyst eller gråt hår, er prisen typisk 6.500 kroner pr. session. Her er der oftest brug for 4-5 sessioner for at opnå det optimale resultat.

I disse tilfælde behandler vi større områder, ligesom der er flere detaljer der skal indarbejdes for at opnå det bedste resultat. Det er derfor, der kan være brug for 1-2 ekstra sessioner.

Eksempel på behandling for helt hoved med lyst hår

Michell har fra naturens side lyst hår, og derfor er der intet synligt hår, når hovedbunden er barberet ned til 0,1 mm.

Sammen med Michell besluttede vi derfor, at en behandling af hele hovedet var nødvendig for at skabe en troværdig illusion af tætbarberet og kortklippet hår.

Michells samlede resultat krævede derfor 4 sessioner af hver 6.500 kroner, hvilket altså gav en samlet pris på 26.000 kroner.

Dække ar

Ønsker du en udelukkende vores behandling for at dække et ar efter hårtransplantation, starter priserne fra 2.500,- kr. pr. session.

Få et prisoverslag på individuelt tilrettelagt SMP-behandling

For at få et prisoverslag vil vi altid anbefale dig at få en gratis konsultation, hvor vi går igennem din situation og ser på dine muligheder.

Ingen behandling hos illuhair er ens, og vores behandlinger er altid tilrettelagt efter lige præcis dine ønsker og behov.

Derfor er det svært at komme med en fuldstændig og dækkende prisliste, men ovenover har du altså fået priseeksempler på vores behandlinger.

Finansiering af SMP behandling

Hos Illuhair har du mulighed for at få finansieret din behandling gennem Resurs Bank. Her får du mulighed for at betale din behandling med en lav ydelse på 499,- om måneden uden renter*

* 0% i rente, 399,- kr i oprettelse og 29,- kr i mdl. gebyr

Læs mere om finansiering af din behandling her

Før og efter billeder

illuhair er den effektive løsning til behandling af hårtab. Resultaterne taler for sig selv.