Dammen 2, 6600 Vejen

Prisen på vores behandling varierer afhængigt af behandlingens omfang, men ved almindeligt genetisk betinget hårtab starter priserne fra 5.000 kroner pr. session.

Det typiske forløb ved genetisk betinget hårtab tager fire sessioner, og den samlede pris bliver dermed 20.000 kroner.

Ved Alopecia/lyst hår ligger prisen på 6.500 kroner pr. session. Det typiske forløb kræver 5 sessioner, og i disse tilfælde bliver den samlede pris dermed 32.500 kr.

Du kan se resultaterne af din behandling med det samme. Det giver overblik og tryghed i processen.

SMP-priser: Mildt, udpræget, og sygdomsbetinget hårtab

Priserne på SMP er som følger:

  • Mildt/moderat hårtab: 5.000 kr. pr. session – typisk 4 sessioner i alt.
  • Udpræget hårtab/meget lyst hår: 6.500 kr. pr. session – typisk 5 sessioner i alt.
  • Sygdomsbetinget hårtab: 6.500 kr. pr. session – typisk 5 sessioner i alt.

Uanset behandlingstype løser vi dit hårtab endegyldigt. For os er det vigtigste, at du opnår det ypperste indenfor scalp micropigmentation.

Vi tager ansvaret for, at hver eneste impression rent teknisk hører til blandt verdens bedste, og at din proces fra start til slut er tryg og behagelig.

Herunder gennemgår vi priserne i detaljer.

Pris på mildt/moderat hårtab

Priserne for almindeligt genetisk betinget hårtab starter ved 5000 kr. pr session, og her skal typisk 4 sessioner til.

Behandlinger til 5.000 per gang kan foretages ved personer, der har kraftige enkelte hår samt høj tæthed på siderne og i baghovedet. Her rekonstruerer vi hårgrænsen samt sideprofiler og skaber en naturlig sammenhæng til det tilbageværende hår.

Pris på udpræget hårtab

I tilfælde med udpræget hårtab, eller når det tilbageværende hår er lyst, gråt eller meget fint, rekonstruerer vi hele hårpragten. Det vil sige, at vi behandler hele hovedbunden, herunder også siderne og baghovedet.

Prisen for behandlinger af udpræget hårtab er 6500 kr. pr. session, og her kræver det typisk 5 sessioner at opnå det optimale resultat.

Sessionerne kan også variere i antal, hvis der er arvæv, samt baseret på den ønskede tæthed (ekstra høj tæthed kræver flere behandlinger). Vi tager altid denne vurdering sammen med dig før opstart af din behandling.

Pris på sygdomsbetinget hårtab

Ved sygdomsbetinget hårtab som alopecia er prisen typisk 6.500 kroner pr. session. Her er der oftest brug for 4-5 sessioner for at opnå det optimale resultat.

I disse tilfælde behandler vi større områder, ligesom flere detaljer skal indarbejdes for at opnå det bedste resultat.

Pris på touch ups

En veludført behandling kræver lejlighedsvise touch ups. Da SMP ikke er en tatovering i traditionel forstand, kræver den mere vedligehold.

Vores impressions ligger i det absolut yderligste lag af huden. Vi bruger generelt meget lidt pigment, både ifht. koncentration og antal dråber, så din behandlings udtryk bliver så naturligt som muligt.

For at bevare det optimale udtryk i din behandling kræver det typisk en enkelt touch up hvert 3.-5. år. Vi ser i praksis, at behandlinger med finere og lysere impressions kræver hyppigere touch ups, ligesom det modsatte gør sig gældende.

Et touch up koster 3500-4700 kr. hvert 3.-5. år alt afhængigt af din behandling.

Pris på at dække ar efter hårtransplantation

Ønsker du at dække et ar efter hårtransplantation, starter priserne fra 2.500 kroner pr. session.

Arvæv laves dog ofte sammen med SMP-behandlingen og koster i disse tilfælde ikke ekstra. Her indgår det i den samlede pris.

Priseksempel på moderat genetisk betinget hårtab

Mark ønskede en tæthed i hovedbunden, der på tilfredsstillende vis camouflerer hans hårtab. Sammen fandt vi frem til, at det krævede fire behandlinger – vi skulle nemlig dække hovedbund, sørge for sideprofiler og blending.

Fire sessioner af 5.000 kroner gav altså en samlet pris på 20.000 kroner.

Priseksempel på helt hoved med meget lyst hår

Michell har fra naturens side lyst hår, og derfor er der intet synligt hår, når hovedbunden er barberet ned til 0,1 mm.

Sammen med Michell besluttede vi derfor, at en behandling af hele hovedet var nødvendig for at skabe en troværdig illusion af tætbarberet og kortklippet hår.

Michells samlede resultat krævede derfor 4 sessioner af hver 6.500 kroner, hvilket altså gav en samlet pris på 26.000 kroner.

Få et prisoverslag på din behandling

Vi vil altid anbefale dig at starte med en gratis konsultation, hvor vi gennemgår din situation og ser på dine muligheder.

Ingen behandling hos illuhair er ens, da vi altid tilrettelægger den ud fra lige præcis dine ønsker og behov.

Derfor er det svært at komme med en fuldstændig og dækkende prisliste, men ovenfor kan du se priseeksempler på vores behandlinger.

Vores erklærede mål er, at din behandling altid fremstår så naturligt som muligt.

Du er altid velkommen til at kontakte os for uddybende information om ovenstående, eller hvis du har andre SMP-spørgsmål.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Finansiering af SMP-behandling

Hos illuhair har du mulighed for at få finansieret din behandling gennem Resurs Bank. Her får du mulighed for at betale din behandling med en lav ydelse på 499,- om måneden uden renter*

* 0% i rente, 399,- kr i oprettelse og 29,- kr i mdl. gebyr

Læs mere om finansiering af din behandling her

Før- og efter billeder

illuhair er den effektive løsning til behandling af hårtab. Resultaterne taler for sig selv.

illuhair