Dammen 2, 6600 Vejen

Er der nogen forskel på hårpigmentering, hårtatovering og hovedbundspigmentering?

Nej. Alle tre betegner det samme – de er blot synonymer/”kælenavne” til SMP-behandling.

Hvordan er navnene opstået?

Sådan er navnene opstået:

  • Hårtatovering – fordi behandlingen er en tatovering af kunstige “hårstubbe”
  • Hårpigmentering – fordi behandlingen er en mikropigmentering af “hårstubbe”
  • Hovedbundspigmentering – fordi pigmenteringen af kunstige “hårstubbe” foregår direkte i hovedbunden

Alle 3 er nøjagtigt det samme, men de forskellige navne er altså opstået af hver sin årsag.

I de næste sektioner får du en detaljeret gennemgang af koncepterne, herunder hvad der kendetegner illuhairs tilgang til behandlingen.

Forskel på hårtatovering og alm. tatovering

Hårtatovering – før og efter billeder

Hvad er en hårtatovering?

En hårtatovering er en illusion af “hårstubbe” direkte i hovedbunden. Disse hårstubbe konstrueres via organisk pigment – tusindvis af små impressioner i hovedbunden.

Behandlingen kræver hverken et kirurgisk eller medicinsk indgreb, og faktisk er en hårtatovering så naturtro, at der skal lægges en hånd på hovedet for at finde ud af, at der er tale om en hårtatovering og ikke rigtigt hår.

Hvad er forskellen på en hårtatovering og en almindelig tatovering?

Forskellen på en almindelig tatovering og en hårtatovering er primært teknikken, fremgangsmåden og processen.

En anden forskel er også størrelsen på den nål, der bruges. Til en hårtatovering er nålene langt finere end dem, man normalt tatoverer med.

Disse nåle er udviklet til at give den højeste form for præcision, og samtidig giver de fine nåle en langt mere smertefri og skånsom behandling.

Se behandlingen helt tæt på her:

Ved almindelige tatoveringer benytter man sig typisk af en anden sammensætning af nåle og farver.

Rent teknisk trækker eller slæber man nålene i huden, og sidst men ikke mindst ligger farven væsentligt dybere end ved en hårtatovering.

Til vores hårtatovering bruger vi udelukkende organisk pigment af højeste kvalitet, der nøjagtigt kan matche enhver hårfarve, så resultatet bliver så naturtro som muligt.

Hvad er prisen på hårtatovering?

Prisen på en hårtatovering er mellem 5.000-6.500 kroner pr. behandling. Typisk skal du bruge mellem 3 og 5 sessioner i alt for at få det bedste resultat.

Se flere priseksempler her.

Hvad er hårpigmentering?

Hårpigmentering er en ikke-kirurgisk behandling mod hårtab, hvor små pigmenteringer injiceres i hovedbunden for at skabe illusionen af tætsiddende hårstubbe.

Se eksempel på en af vores hårpigmenteringer i denne video – bemærk detaljegraden, tonen og realismen i behandlingen:

Hvorfor hedder det hårpigmentering?

Det hedder hårpigmentering, fordi man laver en såkaldt pigmentering af hår. Man indskyder pigment i hovedbunden, så det umiskendeligt ligner hår.

Det er dog vigtigt, at behandlingen udføres med stor præcision og er 100% nøjagtig – ellers bliver resultatet mangelfuldt og vil se kunstigt ud.

Hvis resultatet ikke er udført af en kompetent behandler og dermed ikke bliver 100% perfekt, vil det altså ikke leve op til navnet hårpigmentering.

Vil der være risiko for, at pigmentet ændrer farve?

Nej, pigmentet til vores hårpigmentering er gennemtestet for stabilitet og farveændring. Pigmentet er blevet anvendt ved tusindvis af behandlinger, og her er derfor tale om et meget pålideligt produkt.

Hos illuhair bruger vi kun dette særligt fremstillede pigment til behandlingen. Da pigmentet er organisk, vil det dog gradvist blive brudt ned af dit immunforsvar og solen. De fleste kunder vælger derfor at få en touch up hvert 3. til 6. år.

Hvordan passer man bedst på en hårpigmentering?

Da UV-stråling er den største udefra kommende trussel, skal du i perioder med stærk sol bruge en god solcreme med en høj faktor.

Da pigmentet ligger i huden, anbefaler vi også, at du bruger en god fugtighedscreme. Nogle kunder er især glade for at bruge en fugtgivende creme med anti-shine effekt. Det afhjælper en skinnende hud og hjælper med at bevare illusionen af dit nye illuhair.

Ødelægger hårpigmentering hårvæksten?

Nej. Det tilbageværende hår vil stadig gro og ødelægges ikke af pigmenteringen.

Hvad er prisen på hårpigmentering?

Prisen på hårpigmentering er mellem 5.000-6.500 kroner pr. behandling. Typisk skal du bruge mellem 3 og 5 sessioner i alt for at få det bedste resultat.

Læs mere om priser her.

Hvad er en hovedbundspigmentering?

Hovedbundspigmentering er en injicering af pigment direkte i hovedbunden. Denne metode skaber et 100% naturligt og hyperrealistisk udseende af daggamle hårstubbe.

Hovedbundspigmentering har set en enorm stigning i popularitet de seneste år, og det skyldes, at behandlingen er både smertefri og realistisk – hvis den laves rigtigt.

Se vores hovedbundspigmentering helt tæt på her:

Hvorfor hedder det hovedbundspigmentering?

Det hedder hovedbundspigmentering, fordi behandlingen mest simpelt kan beskrives som en pigmentering direkte i hovedbunden.

En pigmentering kan bedst beskrives som en direkte injektion af pigment – altså at pigmenten indsættes i hovedbunden – og dette skaber et realistisk udtryk af små hårstubbe.

Hvor mange “hårstubbe” laver behandleren ved hver session hovedbundspigmentering?

Der konstrueres ca. 15.000 nye “hårstubbe” ved hver behandling. Til sammenligning har et menneske med normal hårpragt mellem 80.000 og 150.000 hårstubbe/hårfollikler på hovedet.

Hvad er prisen på hovedbundspigmentering?

Prisen på hovedbundspigmentering er mellem 5.000-6.500 kroner pr. behandling. Typisk skal du bruge mellem 3 og 5 sessioner i alt for at få det bedste resultat.

Læs mere om priser her.

Hvad kendetegner illuhairs hårpigmentering?

Vi mener, at illuhair er fremtidens hårtabsløsning, på trods af det paradoksale i at vores behandling ikke har noget med hår at gøre.

I stedet arbejder vi dedikeret med at skabe tusinde og atter tusindevis af impressioner, der fremstår nøjagtig, som kortbarberet hår ville gøre det.

Der er altså ikke grænser for antal ”hårstubbe”, vi kan lave, og du kan stort set designe din hårgrænse, som du vil.

Der er ikke det store hokus pokus forbundet med behandling hos illuhair. Det du ser, er det du får, hverken mere eller mindre.

Kan mine bekendte se, at jeg har fået lavet illuhair?

Da behandlingen strækker sig over flere sessioner, vil dine nærmeste i mange tilfælde ikke bemærke det. Oftest vil dine omgivelser bemærke en forandring i dit udseende uden helt at kunne definere det.

Som regel er det andre mænd i din omgangskreds, som lider af hårtab, der bemærker forandringen og kommenterer på det. Dette er særligt gældende i tilfælde, hvor de ikke har set dig under hele dit behandlingsforløb.

Gør det ondt at få en hårtatovering?

De fleste der får lavet illuhair mærker ikke smerte, men beskriver behandlingen som et let ubehag eller summen.

Som ved en almindelig tatovering er der dele af huden i hovedbunden, der er mere ømtålig, og hvor behandlingen mærkes tydeligere.

Er en illuhair-hårtatovering permanent?

Både ja og nej. Behandling med hårtatovering er som udgangspunkt permanent, men efter 3-6 år vil farven begynde at falme lidt.

Det er muligt at få foretaget efterbehandlinger for at genopfriske farven, hvis det ønskes. Dette klares på en enkelt behandling.

Vores anmeldelser

Læs, hvad vores kunder mener om illuhair. Vi elsker tilfredse kunder og elsker alle vores 5-stjernede anmeldelser.

illuhair