Bedst bedømte SMP behandling - Resultatgaranti hos illuhair
Dammen 2, 6600 Vejen

Sådan virker scalp micropigmentation (SMP)

SMP giver illusionen af en tæt barberet hovedbund – og camouflerer dermed dit hårtab. Se f.eks. Theis’ resultat herunder:

En SMP behandling er en kosmetisk hårpigmentering (også kaldet hårtatovering). Behandlingen er effektiv og smertefri, og kræver minimal vedligeholdelse. Vores SMP behandling har 100% resultatgaranti.

SMP behandlingens effekt opnås gennem:

  • kvalitetssikret udstyr (specielle nåle særligt beregnet til SMP)
  • organisk pigment
  • en konstruktion af tusindvis af naturtro hårfollikler.

Behandlingen egner sig f.eks. til:

Vores anmeldelser

Læs hvad vores kunder mener om illuhair. Vi motiveres af tilfredse kunder og elsker alle vores 5 stjernede anmeldelser.

Via høj teknisk forståelse og nøje tilrettelagt SMP behandling giver vi dig din hårgrænse tilbage og illusionen af en tæt barberet hovedbund – deraf navnet illuhair.

Priser - hvad koster SMP hos illuhair?

Almindeligt hårtab

Prisen på en SMP behandling varierer altid i forhold til opgavens omfang, men ved almindeligt genetisk disponeret hårtab starter priserne fra 5.000,- kr. pr. session.

Læs uddybende eksempler på priser for scalp micropigmentation på vores pris-side. 

Sygdomsbetinget hårtab eller meget lyst hår

Ekstraordinære behandlinger såsom SMP mod alopecia eller meget lyst/gråt hår starter typisk fra 6.500 pr. session.

Læs uddybende eksempler på priser for scalp micropigmentation på vores pris-side. 

Dække ar
Ønsker du SMP for at dække et ar efter hårtransplantation, starter priserne fra 2.500,- kr. pr. session.

Læs uddybende eksempler på priser for scalp micropigmentation på vores pris-side. 

 

Fordele og ulemper ved en SMP behandling

I et afsnit om fordele om ulemper er det vigtigst at pointere, at der i en SMP behandling ikke bruges rigtigt hår, og behandlingen vil dermed aldrig “vokse”. 

Der er tværtimod tale om camouflering af et hårtab – som du kan se helt tæt på i følgende video:

Herunder opsummerer vi de vigtigste fordele og begrænsninger ved SMP.

Fordele

giver en naturtro illusion af tæt barberet/meget kortklippet hår
giver et øjeblikkeligt resultat
Camouflerer ar fra hårtransplantation
indebærer ikke kirurgi og ingen medicin eller bedøvelse nødvendig
holder for altid med minimal vedligeholdelse
billigt alternativ til hårtransplantation

Ulemper

pigmentet deponeres i huden
begrænser dine muligheder for at skifte frisure
du er nødt til at barbere dit eget hår helt kort/karseklippet
SMP vil falme en smule med tiden, og bør friskes op hvert 3-6 år

3 trin: Sådan foregår SMP behandling hos illuhair

Som SMP behandler er vores vigtigste opgave at matche din SMP med resten af dit ansigt.

illuhair skaber kun hyperrealistiske behandlinger, og derfor skal alt planlægges og udføres meget nøje.

1. step) Klargøring af SMP behandling – analyse af ansigtstræk, hudtone og hårfarve

Vores SMP behandling skal indramme dit ansigt, så alt ser naturligt og rigtigt ud. Vi har altid fokus på at få dine gode træk i ansigtet til at træde frem.

Dette gør vi blandt andet med en grundig undersøgelse af din mimik, så vi kan tilpasse din nye hårgrænse til dit ansigt.

Vi analyserer selvfølgelig også din hudtone og hårfarve og vælger den pigment, der passer bedst til dig, så behandlingen bliver så naturlig som mulig.

Vi har organisk pigment, der kan matche alle hårfarver og hudtyper.

For at kunne udvælge det helt rigtige pigment ser vi naturligvis også på dit hår – mere præcist det du har over ørerne og nakken.

Hvilken farve er det? Hvor kraftigt er det? Og hvor tæt er det?

Ud fra disse parametre beslutter vi, hvilken pigment vi skal bruge, så det bliver 100% naturligt og realistisk.

2. step) Selve SMP behandlingen – mellem 2 og 5 timers varighed

Før behandlingen går i gang, starter vi med at markere din hårgrænse og gøre alle materialer klar. Når vi er sikre på, at vi er klar til at behandle dig med 100% nøjagtighed, går vi i gang.

Behandlingen varer mellem 2 og 5 timer, alt efter din individuelle situation. Helt skaldede mænd, lyshårede og sygdomsramte tager længest tid.

Vores behandlere er trænede i at behandle i mange timer ad gangen uden fejl, så vi lader det være op til dig, om du ønsker pause undervejs.

3. step) Hvile efter behandlingen – ro i 5 dage

Efter første behandling skal du holde din hovedbund helt i ro i 5 dage. Du skal holde dig fra hård fysisk aktivitet, og du skal holde dig fra bakterielle miljøer, såsom svømmehallen.

Cirka en uge efter din første session, kommer du ind til anden session. Her vil vi inden bede dig barbere/klippe håret helt kort igen. Alternativt gør vi gerne dette på vores klinik.

Samlet tager din SMP behandling mellem 3 og 5 sessioner – alt afhængig af dit udgangspunkt.

Resultatgaranti på SMP hos illuhair

illuhairs SMP behandling virker altid – og derfor har vi naturligvis resultatgaranti.

Kombinationen af metodens overlegenhed og vores erfaring indenfor området er så stærk, at vi kan garantere, at vores behandlinger virker – hver gang.

Vi fokuserer på naturlige resultater, du kan glæde dig over hver dag, året rundt. Hos illuhair brænder vi for detaljen, innovationen og kvalitetssikringen af scalp micropigmentation som metode.

Vi sætter en stor ære i vores arbejde, og den høje kundetilfredshed er det, der driver passionen i den daglige drift. Vi ved, hvor stor glæde en veludført scalp micropigmentation giver, og denne glæde opnår vi kun gennem hårdt, præcist og verdensklasse arbejde.

PS: Vi har også resultatgaranti på SMP-behandling af manglende skægvækst.

Er scalp micropigmentation det rigtige for dig?

Når det kommer til hårtabsløsninger, findes den perfekte løsning næppe, da genetisk betinget hårtab, og visse former for sygdomsbetinget hårtab (såsom alopecia), er irreversibelt. Derfor bør du finde den hårtabsløsning, som passer bedst til dine ønsker og behov.

Et godt og velmenende råd fra os til dig: Hvis du kan slutte fred med dit tynde hår eller måne, vil vi altid anbefale dette over en behandling. Det kan måske lyde lidt mærkeligt, når vi nu lever af at udføre SMP.

Men hånden på hjertet: Vi mener, at alle hårtabsløsninger, inklusive SMP, kun skal igangsættes i de tilfælde, hvor hårtabet er generende på daglig basis.

Hvis du eksempelvis altid går med kasket for at gemme dit hårtab, bruger paryk, undgår at komme med på billeder, eller du føler dig hæmmet på grund af dit hårtab.

Scalp micropigmentation er noget du bør se frem til, og så længe du træffer en beslutning på et oplyst grundlag, vil du blive glad for din hårtatovering. Det er altså essentielt, at du får fyldestgørende svar på alle dine spørgsmål, så du med ro, glæde og spænding kan sætte dig i stolen og underkaste dig denne livsforandrende behandling.

Du er altid velkommen til at kontakte os med spørgsmål eller booke dig ind til en gratis konsultation.

Her vil du få mulighed for at hilse på personalet, se klinikken og få besvaret alle dine spørgsmål.

Vores resultater

Vi er stolte af vores resultater og vil gerne vise hver eneste af vores seje kunder frem.

Hos illuhair er vi kun tilfredse når du kigger dig selv i spejlet, smiler og er glad for din nye hårgrænse.

Det er den største glæde ved at være SMP behandler. Vi glæder os til at give dig din hårgrænse og selvtillid tilbage.

Hvor lang tid tager en scalp micropigmentation behandling?

Da det kræver tid at nå til det perfekte resultat, vil du typisk skulle behandles 3-5 gange med minimum en uges mellemrum. Behandlingerne kræver normalvis 3-4 timer. Ved din første behandling bliver vi enige om hvordan din hårgrænse skal være, og du får samtidig lejlighed til at få svar på eventuelle spørgsmål. Behandlingstiden er naturligvis afhængig af hvor udtalt dit hårtab er forud for forløbet.

Gør det ondt at få foretaget scalp micropigmentation?

De fleste kunder beskriver et let ubehag eller summen, men ikke decideret smerte.

Ser scalp micropigmentation naturligt ud?

Alle behandlinger hos Illuhair er foretaget af veluddannet og erfarent personale, som sikrer et yderst realistisk og naturligt resultat. Typisk vil det kræve en berøring af hovedbunden for at identificere, at der ikke er tale om rigtige hårstubbe. Behandleren sørger for at dit illuhair matches med dit omkringvoksende hår og arbejder disse sammen for at sikre det optimale resultat.

Er det nødvendigt at barbere mit hoved i fremtiden?

Såfremt du har måne, eller tydelige skaldede områder, er det efter endt behandling nødvendigt at holde dit omkringvoksende hår helt kort. Det bedste og mest realistiske udseende opnås ved at barbere hovedet hver 3 dag eller bruge barbermaskine hver anden dag.
Vores behandlere konstruerer visuelt troværdige simuleringer af hårfollikler, som giver et flot, naturligt og velplejet udseende såfremt du følger behandlerens anvisninger. Illuhair tilbyder også behandlinger til dig, der fortsat ønsker at beholde lidt længde i din frisure, men som samtidig ønsker et tættere look. Din behandler vil guide dig til hvordan du fremadrettet skal pleje og behandle dit illuhair.

Er scalp micropigmentation permanent?

Både ja og nej. Behandling med scalp micropigmentation er som udgangspunkt permanent, men efter 3-6 år vil farven begynde at falme lidt. Det er muligt at få foretaget efterbehandlinger for at genopfriske farven, hvis det ønskes. Dette klares på en enkelt behandling.

Vil der være risiko for at pigmentet ændrer farve?

Nej, pigmentet er gennemtestet for stabilitet og farveændring. Pigmentet er blevet anvendt ved tusindevis af behandlinger og her er derfor tale om et meget pålideligt produkt. Illuhair bruger kun dette særligt fremstillet pigment til behandlingen. Da pigmentet er organisk vil det dog gradvist blive brudt ned af dit immunforsvar og solen. De fleste kunder vælger derfor at få en touch up hvert 3. til 6. år.

Jeg har stadig hår på hovedet. Kan scalp micropigmentation give mig synligt tykkere hår?

I de fleste tilfælde hvor du ønsker at beholde lidt længde, vil vi kunne tilrettelægge behandlingen efter det. Her behandler vi området bag din hårgrænse og sørger for at forebygge synligheden af fremtidigt hårtab. Dette vil også give dit hår et betydeligt tykkere og tættere udseende.

Vil det være tydeligt for folk omkring mig, at jeg har fået illuhair?

Da behandlingen strækker sig over flere sessioner, vil dine nærmeste i mange tilfælde ikke bemærke det. Vi arbejder sikkert og gradvist dit illuhair tykkere og tættere, hvilket resulterer i at dine omgivelser ikke bemærker, at du har fået et fuldt sæt hår. Oftest vil dine omgivelser bemærke en forandring i dit udseende, uden at kunne definere det. Som regel er det andre mænd i din omgangskreds, som lider af hårtab, der bemærker forandringen og kommenterer på det. Dette er særligt gældende i tilfælde hvor de ikke har set dig under hele dit behandlingsforløb.

Ødelægger scalp micropigmentation hårvæksten?

Nej. Det tilbageværende hår vil stadig gro og ødelægges ikke af pigmenteringen.