Hvad er Scalp Micropigmentation ?

Scalp micropigmentation (SMP) er en effektiv og smertefri behandling, som kræver minimal vedligeholdelse.

SMP er en avanceret og kosmetisk hovedbunds-pigmentering, der giver en illusion af et fuldt sæt hår.  Illusionen opnås gennem særligt udstyr, organisk pigment og en teknisk forståelse af at kunne konstruere tusindevis af naturtro hårfollikler. Pigmentet indlægges med specielle nåle, i et naturtro mønster i det yderste lag af huden i hovedbunden.

Hver eneste behandling hos illuhair er særligt tilrettelagt, og udført i overensstemmelse med klientens hudtype, hårfarve og ønske. Dette giver et fantastisk, troværdigt og tilfredsstillende resultat.

Er Scalp Micropigmentation den rette behandling for dig?

Du har måske tidligere fået foretaget en dyr og <a href=”https://illuhair.dk/vores-erfaringer-haartransplantationer/”>omfattende hårtransplantation</a> og dermed senere erfaret, at de donorhår som kirurgen havde held med at få liv i, nu bliver færre og færre eller måske står helt alene tilbage. Dette efterlader dig ved dit generende udgangspunkt, nemlig en bar isse eller en begyndende “måne”. Du har tilmed pådraget dig en masse synlige ar, som nu ses som hvide små prikker i baghovedet (FUE) eller længere aflange ar (FUT).

Du har muligvis også forgæves forsøgt at bekæmpe dit hårtab med finasterid, (proprecia) minoxidil eller farvede hårfibre, der dybest set kun har efterladt dig med uhensigtsmæssige bivirkninger og frygten for regn eller sved. Sidst, men ikke mindst finder du bare hverken dig selv eller din livsstil forenelig med brug af paryk.

SMP giver dig illusionen af en barberet hovedbund. Du får hermed din hårgrænse tilbage og camoufleret din måne eller eventuelle ar.