Dammen 2, 6600 Vejen

Telefonnummer:

(+45) 28 26 00 83

E-mailadresse:

info@illuhair.dk

Find os:

Dammen 2, 6600 Vejen

CVR-nummer:

37 88 88 34

Hårtransplantation i Aalborg – hvor er vores nærmeste klinik?

Illuhair tilbyder et alternativ eller supplement til hårtransplantation, der kaldes scalp micropigmentation (SMP). Hvis dit udgangspunkt er Aalborg Centrum, er Illuhairs nærmeste SMP-klinik placeret et par timers kørsel væk. Vi har nemlig hjemme i 6600 Vejen, nærmere bestemt på adressen Dammen 2.

Vi har også en klinik i Valby, hvis du skulle befinde dig nær ved eller på Sjælland.

På trods af den relativt lange afstand oplever vi alligevel besøg af en masse glade kunder fra Aalborg og resten af Nordjylland.

Igennem vores behandling scalp micropigmentation skaber vi en illusion af tætte hårstubbe i hovedbunden ved hjælp af hovedbundspigmentering, hvor vi tatoverer (pigmenterer) pigment i hovedbundens yderste lag hud.

Find vej via Google Maps

Mød behandlerne Christian og Hanna på vores klinik i Vejen.

Fra Aalborg til Vejen – Illuhairs supplement/alternativ til hårtransplantation

Illuhair-konceptet blev skabt, fordi vi oplevede et behov for en mindre risikofyldt tilgang til behandling af mennesker, der er kede af deres hårtab.

Når man arbejder med SMP, arbejder man faktisk slet ikke med rigtige hår – i stedet gør man brug af en teknik kaldet hovedbundspigmentering, hvor man tatoverer tusindvis af naturtro hårfollikler i hudens yderste lag.

Det giver indtrykket af en helt kortbarberet og tæt frisure. En af fordelene ved vores SMP-behandling er, at vi med meget stor sikkerhed kan forudsige det endelige resultat og dermed beskrive dette for dig. Derudover undgår du dannelsen af arvæv og andre komplikationer, der kan følge med en hårtransplantation i Tyrkiet. eller i Danmark.

Vores teknik har derudover to primære fordele:

  • Den integreres optimalt med transplanteret hår, der får en enorm tæthed (f.eks. i tilfælde af en utilfredsstillende hårtransplantation).
  • Den reducerer synligheden af de desværre tydelige arvæv, der er opstået efter tidligere hårtransplantation(er).

Vi har skrevet meget mere om vores SMP-behandling, så du kan læse lige så meget, du vil – og forhåbentlig blive klogere på det hele. Linket finder du lige her.

Når du har læst færdig, eller hvis du hellere vil have det hele forklaret personligt, er du altid velkommen til en uforpligtende konsultation eller at give os et kald.

Den saglige sparring i fokus

Vi har oplevelsen af, at mange kunder vælger os til, fordi vi tager os tid til at forstå deres situation og forklarer dem det, vi ved. Vi lytter til deres individuelle problemstilling – og giver altid vores ærlige og uforbeholdne mening.

Uanset om det betyder en anbefaling af vores egen behandling, noget helt andet eller slet ingenting.

Visionen med Illuhair har altid været at hjælpe en masse mennesker i den rigtige retning. Såfremt du er ked af din situation og ønsker at høre mere om, hvad du kan gøre ved den, sidder vi altid klar ved telefonen.

Du kan finde vores kontaktinformation lige her. Vi ser frem til at høre fra dig.

Vores anmeldelser

Læs hvad vores kunder mener om illuhair. Vi elsker tilfredse kunder og elsker alle vores 5 stjernede anmeldelser.

illuhair