Dammen 2, 6600 Vejen

Telefonnummer:

(+45) 28 26 00 83

E-mailadresse:

info@illuhair.dk

Find os:

Dammen 2, 6600 Vejen

CVR-nummer:

37 88 88 34

Hvor er vores nærmeste SMP-klinik?

Hvis dit udgangspunkt er Esbjerg, er vores klinik kun en halv times kørsel væk. Illuhairs nærmeste SMP-klinik er nemlig placeret på adressen Dammen 2 i 6600 Vejen, og som følge af den fine placering får vi også jævnligt besøg af en masse glade kunder fra netop Esbjerg og omegn.

Illuhairs behandlingstilbud scalp micropigmentation er en særlig hårtatoveringsteknik, hvor vi skaber tæthed i hovedbunden (forestil dig eventuelt en helt kortklippet frisure på 0,1 mm) via hovedbundspigmentering i det yderste lag hud.

Find vej via Google Maps

Mød behandlerne Christian og Hanna på vores klinik i Vejen.

SMP som alternativet til hårtransplantation

I vores arbejde med SMP har vi faktisk slet ikke med rigtige hår at gøre. I stedet gør vi brug af det, man kalder hårpigmentering, hvor vi indsætter tusindvis af hårfollikler.

Hvis du forestiller dig en tæt og helt kortbarberet frisure på 0,1mm, har du et meget retvisende billede af resultatet af en SMP-behandling på helt kortklippet hår.

Derudover kan SMP rette op på en mislykket hårtransplantation, hvor håret enten er endt i alle mulige retninger eller mangler den visuelle tæthed. Her kan SMP rette op på udseendet og gøre det mere naturligt, netop via hovedbundspigmentering.

I dette tilfælde vil SMP altså fungere som et supplement til hårtransplantationen.

Arbejdet med SMP giver os mulighed for at kunne forudsige det endelige resultat med forholdsvis stor sikkerhed. Under konsultationen kan vi derfor beskrive dette for dig med relativt stor nøjagtighed, så du bedre kan vurdere, om en SMP-behandling er noget for dig.

Kontakt os gerne for sparring

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at vi ser SMP som det mindst risikofyldte alternativ og den behandling, der giver de hurtigste og mest synlige resultater. Samtidig kan en SMP-behandling bruges til at skjule arvæv, der opstår efterfølgende en hårtransplantation.

På trods af det anbefaler vi altid, at du undersøger markedet på egen hånd og undersøger alle de muligheder, der findes derude.

Og så er du naturligvis velkommen til at ringe til os og få en gratis og uforpligtende snak. Vi sparrer gerne om de forskellige behandlingstilbud og giver altid vores uforbeholdne mening til kende.

Vi ser frem til en konstruktiv dialog!

Vores anmeldelser

Læs hvad vores kunder mener om illuhair. Vi elsker tilfredse kunder og elsker alle vores 5 stjernede anmeldelser.

illuhair