Dammen 2, 6600 Vejen

SMP Rescue – få rettet op på dårligt og fejlslagent resultat

Scalp micropigmentation (SMP) er på kort tid blevet kendt som en effektiv behandlingsmetode for folk, der lider af hårtab. Ved hjælp af mikropigmentering er det muligt at skabe en effektiv illusion af intakte hårstrå.

Her ser du Robert, som er færdigbehandlet hos illuhair:

Vi får det til at se ud, som om du stadig har hår på hovedet, men blot har valgt at barbere det af, så kun hårstråene er synlige.

Hør Martins historie

Vi hjælper dig videre med Rescue

SMP er eksplosivt voksende i hele verden og ikke mindst i Danmark. Det betyder naturligvis også, at udbyderne bliver flere og flere.

Desværre har det betydet, at der også er mange klinikker, der udfører det uden at have fagligheden i orden. Hos illuhair får vi mange henvendelser fra fortvivlede folk, der har været i hænderne på nogle, der ikke var dygtige nok.

Vi ser blowouts i huden, alt for store impressioner og i det hele taget resultater, som er langt under det niveau, man bør forvente af sin klinik.

Ofte kommer kunderne til os, fordi de ønsker hjælp til at få rettet resultatet.

Professionel rådgivning

Hos illuhair kan vi give dig den rådgivning du har brug for. Vi ved hvordan en ringe udført behandling kan påvirke psyken, da Christian (stifter af illuhair) selv har været offer for en dårlig udbyder. Det har naturligvis gjort os top motiverede for at levere enestående resultater.

For os er det vigtigt, at du føler dig helt tryg både før, under og efter. Derfor vurderer vi alle sager individuelt og giver dig rådgivning i løbet af den første konsultation. På den måde sørger vi for, at du er helt klar på, hvad vi kan gøre for dig, hvordan vi kan hjælpe og hvilket resultat, du kan forvente i sidste ende.

Hør, hvad Theis har at sige om oplevelsen hos illuhair: 

Hør Thors historie

Vores anmeldelser

Læs, hvad vores kunder mener om illuhair. Vi elsker tilfredse kunder og elsker alle vores 5-stjernede anmeldelser.

illuhair