Dammen 2, 6600 Vejen

Telefonnummer:

(+45) 28 26 00 83

E-mailadresse:

info@illuhair.dk

Find os:

Dammen 2, 6600 Vejen

CVR-nummer:

37 88 88 34

Hårtransplantation i Odense – hvad er dine muligheder?

Vi specialiserer os i SMP, der står for scalp micropigmentation, og vi tilbyder altså et alternativ eller supplement til hårtransplantationer.

Illuhairs nærmeste klinik ifht. Odense er placeret en times kørsel væk – vi har nemlig hjemme i 6000 Vejen, på adressen Dammen 2.

Selvom vi befinder os en rask køretur fra Odense, har vi heldigvis jævnligt kunder, der besøger os fra det fynske. Det er mænd, der, ligesom dig, også har overvejet en hårtransplantation – både i Danmark og Tyrkiet.

Du kan altid fange os på telefonen, og du er naturligvis velkommen til at booke en aftale med os, før du kører fra Odense og besøger klinikken.

Find os på Google maps

I vores klinik på Dammen 2 i Vejen kan du møde Hanna og Christian, der er blandt Danmarks førende SMP-eksperter.

SMP – vores alternativ og supplement til hårtransplantation

Hos Illuhair har vi specialiseret os i behandlingen scalp micropigmentation, der populært forkortes SMP. SMP er særligt til dem, der ikke er kandidater til en hårtransplantation (f.eks. pga. manglende donorhår eller udpræget hårtab) eller er kede af de resultater, de har fået fra en tidligere hårtransplantation.

SMP er en slags hårtatovering, hvor vi indlægger pigment i hovedbundens yderste lag. Metoden hedder hovedbundspigmentering, og efter endt behandling på helt kortklippet hår vil din hovedbund have et udseende, der svarer til en tæt, kortklippet frisure på 0,1 mm.

En anden fordel ved SMP er den effekt, det har på en mislykket hårtransplantation. SMP skaber en visuel tæthed ved det det transplanterede hår, så det ikke fremstår ufuldendt. Hvis håret f.eks. er synligt mangelfuldt og tyndt efter operationen, kan SMP gå ind og rette op på udseendet og gøre det mere naturligt.

Vi oplever SMP som den mindst risikofyldte behandling på markedet, og som den behandling med den største visuelle effekt. Når det så er sagt, er der fordele og ulemper ved alle tilgængelige hårtabsløsninger, og derfor anbefaler vi altid, at du sætter dig grundigt ind i alle dine muligheder.

Den todelte rolle: Behandler og rådgiver

Som et supplement til din egen research er du altid velkommen til at tage fat i os til en gratis rådgivning om dine muligheder.

Vi ved fra egne erfaringer, hvor svært det kan være at navigere i de forskellige behandlingsformer, og derfor har vi fra starten besluttet os for at rådgive gratis – uanset om vores anbefaling lyder på vores egen behandling, noget helt andet eller slet ingenting.

Du kan altid kontakte os på telefonen (internt link) og ellers er du selvfølgelig altid velkommen til at besøge vores klinik.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Vores anmeldelser

Læs hvad vores kunder mener om illuhair. Vi elsker tilfredse kunder og elsker alle vores 5 stjernede anmeldelser.

illuhair