Dammen 2, 6600 Vejen

Telefonnummer:

(+45) 28 26 00 83

E-mailadresse:

info@illuhair.dk

Find os:

Dammen 2, 6600 Vejen

CVR-nummer:

37 88 88 34

Hårtransplantation i København? Vi laver SMP i Valby

Illuhair har to SMP-klinikker, og den ene er placeret nær det centrale København. Vi har nemlig en klinik i 2500 Valby på adressen Vigerslevvej 67 2.th.

Vores klinik i Valby ligger faktisk kun et kvarter væk, hvis dit udgangspunkt er omkring København H.

illuhairs behandlingstilbud adskiller sig fra traditionel hårtransplantation. Vi har nemlig ikke som sådan noget med rigtige hår at gøre – vores behandling er i stedet baseret på en særlig form for hårtatovering, der kaldes hovedbundspigmentering.

Denne metode vil efter endt behandling, forudsat du er helt korthåret, give dig et udseende, der bedst kan beskrives som en blanding mellem hårstubbe og barberet hår på 0,1mm.

Vores behandling vil derudover camouflere den type arvæv, som altid forekommer efterfølgende en hårtransplantation.

Samtidig kan behandlingen fungere som et supplement til en hårtransplantation, der har været utilfredsstillende. Hvis håret f.eks. ikke har fået den ønskede tæthed, kan vores behandling netop rette op på denne ubalance og give håret et naturligt udseende.

Find vej via Google Maps

Mød behandlerne Christian og Hanna på vores klinik i Vejen.

Illuhairs rolle som behandler og rådgiver

Illuhairs primære funktion for vores kunder er selvfølgelig den ydelse, vi udfører. Kunden har et behov – de ønsker illusionen af tætbarberet hår eller hårstubbe i hovedbunden, og det behov opfylder vi.

Men selvom det er det, vi lever af, ser vi vores forretning som mere end det.

Vi har oplevet på egen krop, hvor svært det kan være at navigere mellem de mange forskellige tilbud, der er på markedet for hårtabstilbud. Derudover møder vi dagligt kunder, der har forfejlede operationer bag sig, som de har tabt mange tusind kroner på og har efterladt dem med dårlige resultater og tydelige ar.

Derfor sætter vi en stor ære i ikke bare at være vores kundes behandler – men også deres rådgiver.

Vi yder saglig og objektiv sparring og er ikke bange for at råde kunder til at vente med eller droppe en behandling – også selvom det er vores egen, der er tale om.

Alles individuelle situation er forskellig, og denne tankegang er fundamentet for både vores behandlinger og rådgivning.

Fra Sjælland til Jylland – klinik i Vejen

Vi har også en klinik i 6600 Vejen (adressen er Dammen 2), hvis du skulle befinde dig tættere på Jylland. Her tilbyder vi gratis og uforpligtende konsultationer.

Tøv ikke med at kontakte os. Vi er altid klar på både telefon og mail.

Vores anmeldelser

Læs hvad vores kunder mener om illuhair. Vi elsker tilfredse kunder og elsker alle vores 5 stjernede anmeldelser.

illuhair