Trustpilot

Hårtransplantation – Er det den rigtige løsning for dig?

Hos Illuhair ser vi jævnligt mænd, der lever med bagsiden af medaljen ved hårtransplantationer. Mænd, der dagligt skal forholde sig til tydelige ar og et stadigt tiltagende hårtab.

Med en SMP behandling kan vi give dig et smertefrit alternativ til de ofte smertefulde hårtransplantationer. Det er samtidig billigere og hurtigere.

Læs mere om vores behandling med Scalp Micropigmentation (SMP).

FUT eller FUE hårtransplantationer

Der bruges i dag primært to forskellige metoder; FUT og FUE.

FUT hårtransplantation er den lidt ældre type hvor man opererer et aflangt stykke hud af, i nakkeområdet, hvorefter hårene fra området plantes i de bare områder i hovedbunden. Denne metode efterlader et aflangt ar i nakken.

FUE hårtransplantation er den nyere metode hvor man opererer hårsækkene ud enkeltvis, hvorefter disse også plantes i de bare områder i hovedbunden.

FUE hårtransplantationen efterlader arvæv i form af hvide prikker i baghovedet.

Undgå ar med SMP

Fælles for alle hårtransplantationer er altså, at det efterlader arvæv fra donorområdet. Det er altså væsentligt at bemærke, at arvæv er uundgåeligt i forbindelse med hårtransplantationer.

Vi ser, som sagt, ofte arvæv efter en hårtransplantation. Omfanget af arvævet er afhængig af, hvor dygtig kirurgen har været under operationen. Nogle ar efter en FUT hårtransplantation er dybe, knoldede og brede, andre er tynde aflange ar.

Arvæv efter en FUE hårtransplantation optræder som hvide prikker fordelt på baghovedet, typisk fra øre til øre. Disse kan være store hvide og runde og fylde en betragtelig del.

Ydermere er det væsentligt at pointere at huden i hovedbunden i nogle tilfælde ender med en permanent rødme og en ujævnhed, som en konsekvens af det traume huden udsættes for, når hårene presses ned i hovedbunden.

Hos Illuhair dækker og skjuler vi alle typer ar, men huden vil altid være ødelagt, og det er derfor ønskeligt at undgå dette helt.

Manglende hårtæthed med hårtransplantation

Udover traumet af huden efter en hårtransplantation, oplever vi ofte, at mænd kommer til os for at få yderligere tæthed i håret. For at forstå hvad en hårtransplantation giver af densitet, skal vi først se på, hvor mange hår der i almindelighed skal til for at opnå optimal tæthed.

Skønsmæssigt har et menneske med fuld hårvækst ca. 100.000 hår på hovedet. I tilfælde af komplet hårtab med den klassiske ”måne”, vil man ligge i kategorien Norwood 7.

Norwood skalaen bruges til at kategorisere graden af hårtab. Ved ovenstående tilfælde mangler man ca. 50 % af håret, dvs. ca. 50.000 hår.

Den typiske hårtransplantation indebærer at få transplanteret 3-4000 hår. Det er hermed simpel logik at en hårtransplantation ikke giver nævneværdig tæthed når hårtabet er udtalt. Selv hvis man får flyttet 10.000 hår er det langt fra nok til at give en god tæthed.

Hårtransplantation kun midlertidig løsning

Det er ydermere væsentligt at forholde sig til at en hårtransplantation er midlertidig, forstået på den måde, at hvis du er genetisk disponeret for hårtab vil du fortsat tabe dine hår. Genetisk hårtab kan ikke forhindres!

Til sammenligning kan vi med vores behandling give dig præcis den tæthed, der er nødvendig i netop dit hårtabstilfælde. Om dette må være 30.000 manglende hår, 50.000 eller sågar 100.000 manglende hårstrå.

Læs mere om vores behandling med Scalp Micropigmentation her.

Priser på hårtransplantation

Der er meget stor forskel på priser på hårtransplantationer. De billigste løsninger koster fra 18.000,- kr og kan i princippet koste helt op til 100.000,- kr.

Rigtig mange forsøger at spare lidt ved at få udført behandlingen i udlandet. Desværre oplever vi ofte mænd, der har brugt rigtig mange penge på at rejse tilbage, hvis der er opstået fejl eller komplikationer i forbindelse med behandlingen.

Hos Illuhair foretager vi alle vores SMP behandlinger i Danmark og vi benytter udelukkende uddannet personale, der ved hvor vigtigt det er for dig, at få det helt rigtige resultat.

Tag en snak med Christian, der selv tabte håret som ung og derfor ved hvordan du har det. Kontakt os her