Trustpilot

Illuhair i København

Hvis du er en af de mange i København eller resten af Sjælland, der overvejer en scalp micropigmentation kan du nu besøge os I vores nye klinik i Valby.

Illuhairs SMP-klinik i København ligger på Vigerslevvej 67 2. sal, 2500  Valby.

Samme 5-stjernede service som du kender i dag – blot tættere på.

Kontakt

Tlf. 28 26 00 83
Mail: info@illuhair.dk
CVR. 37 88 88 34

Find os på

Vigerslevvej 67 2. th
2500  Valby

Hør Michaels historie

Illuhair i København

I vores nye klinik i hjertet af København kan du møde Hanna, Helena og Christian, der er blandt Danmarks førende SMP-eksperter.

Vi er kompromisløse i jagten på det perfekte resultat hver eneste gang. Illuhair ligger i TOP 10 på Trustpilot som en af landets bedste klinikker i kategorien: Skønhed & Wellness.

Bedste SMP-behandler i København

Illuhair København er i efteråret 2019 klar med Danmarks bedste scalp micropigmentering – også kendt som hovedbundspigmentering, SMP-behandling eller hårtatovering i vores nye klinik i Valby. Her er vi klar med samme 5-stjernede service, som du kender i dag.

Kun professionelle behandlere

Alle konsultationer og behandlinger gennemføres af professionelle og veluddannede SMP-behandlere, der er klar til at besvare alle dine spørgsmål omkring hårtab, dækning af ar efter hårtransplantation og scalp micropigmentering.

Scalp micropigmentering i København

Vores nye SMP-klinik er placeret i hjertet af København og med let adgang fra offentlig transport, metro eller bil. Besøg os og lad os fortælle om dine muligheder for at få din hårgrænse tilbage.