Trustpilot

Første konsultation

Vi ved at der kan være mange overvejelser inden man træffer den endelige beslutning om at lade sig behandle. Vi tilbyder derfor en gratis konsultation, hvor vi vil oplyse dig om alt det væsentlige du bør vide forud for behandlingen.

Her ser vi nærmere på dine ønsker, vi konstruerer din hårgrænse og finder ud af hvordan vi bedst tilrettelægger dit behandlingsforløb. Konsultationen er altid uforpligtende og vi tager os god tid til at sætte os ind i din situation.

Til konsulationen vil du få lejlighed til at overvære noget af en behandling og få svar på alle de spørgsmål du måtte have.

Klik her for at se FAQ

 

Mulighed for finansiering

Vi tilbyder finansiering gennem Sundhedkonto.

Priser

Priserne varierer i forhold til opgavens omfang.

Ved almindeligt genetisk disponeret hårtab starter priserne fra 5.000 kr. pr. session.

Ved arvæv alene starter priserne fra 2.500 kr. pr. session.

Et forløb hos Illuhair

Indledende samtale

Gratis konsultation og hårgrænse mock-up

1. behandling

Hårgrænse og første pigmentering
(varighed: ca. 4 timer)

2. og 3. behandling

Fyld og tekstur
(varighed: ca. 4 timer)

4. behandling

Retttelser og afslutning
(varighed: 2-4 timer)

“Touch up”

Efter dit forløb er afsluttet, vil det være nødvendigt med en efterfølgende “touch up”, efter typisk 3-6 års mellemrum. En “touch up” er normalvist en enkelt session.

Andre kunder

De fleste har et ønske om at møde andre kunder, og dette er selvfølgelig noget vi kan arrangere. På denne måde sikrer vi os, at du har alle de nødvendige informationer du skal bruge for at kunne træffe en tryg og velovervejet beslutning, du bliver glad for.