Trustpilot

Hår tatovering – få din hårgrænse tilbage

Det er ikke unormalt at døje med hårtab. Dog oplever mange, at selvtilliden får et knæk, når hårgrænsen begynder at vige og tindingerne bliver højere.

Med en Scalp Micropigmentation hos Illuhair skal du hverken skjule hårtabet bag en kasket eller investere i dyre hårtransplantationer. Behandlingen er en slags hår tatovering, der giver en naturtro illusion af at have korte hår på hovedet.

Om hårtab

Hårtab kan skyldes flere ting, og der kan derfor være mange grunde til at få en hår tatovering. Som regel er hårtab genetisk betinget, men sygdomme som alopecia areata og alopecia totalis – i folkemunde pletskaldethed og totalt hårtab – kan også være årsagerne, ligesom stress og andre former for psykiske belastninger kan manifestere sig fysisk, så håret begynder at falde af.

Uanset om det er dine gener eller sygdom, der er skyld i dit hårtab, er der ingen grund til at affinde sig med hverken høje tindinger, måne eller skaldede pletter. Du kan nemlig få din hårgrænse tilbage med en hår tatovering.

Læs mere om hvordan scalp micropigmentation kan hjælpe dig med hårtab.

Hvad er en hår tatovering?

En hår tatovering er en behandling, hvor vi injicerer mange små pigmenteringer ind i din hovedbund for at skabe illusionen af tætsiddende hårstrå. Behandlingen kræver hverken et kirurgisk eller medicinsk indgreb, og en hår tatovering er derfor et både billigere og mindre indgribende alternativ til hårtransplantationer.

Vi foretager typisk behandlingen over 3-5 omgange af 1-2 timers varighed. Her tatoverer vi omhyggeligt små hårlignende pigmenteringer på din hovedbund, indtil det til sidst ligner, at hele din hovedbund er dækket af korte hår. En hår tatovering tager altid udgangspunkt i din naturlige hårfarve, hovedfacon og hudtype, så du får et naturtro resultat.

Inden behandlingen vil du blive tilbudt en gratis konsultation med en af vores behandlere, som vil spørge dig grundigt ind til dine ønsker og forventninger til resultatet. De vil også informere dig om fordele og ulemper ved en hår tatovering. Som udgangspunkt egner hår tatoveringer sig dog til alle typer og stadier af hårtab. Hos Illuhair er det vores mål at lave en skræddersyet behandling, så du får det resultat, du drømmer om.

Få din hårgrænse tilbage

Vil du høre mere om hår tatoveringer, er du altid velkommen til at kontakte Illuhair i Kolding, ligesom du også kan læse mere om behandlingen her.

Hårtab hos mænd

 

Behandling for hårtab

SMP behandling mod hårtab

 

 

hårtab Kolding Århus København