Hårtransplantation i Aarhus - Dit risikofrie alternativ - illuhair
Dammen 2, 6600 Vejen
Telefonnummer:

(+45) 28 26 00 83

E-mailadresse:

info@illuhair.dk

Find os:

Dammen 2, 6600 Vejen

CVR-nummer:

37 88 88 34

Hårtransplantation i Århus – hvad er dine muligheder?

Illuhair specialiserer sig i SMP, eller scalp micropigmentation, der er et effektivt supplement eller alternativ til hårtransplantation. En af vores klinikker er placeret en times kørsel sydpå fra Århus, hvor vi har hjemme på adressen Dammen 2, 6600 Vejen.

Vi har jævnligt kunder, der besøger os fra Århus. Vi er altid på telefonen, og du er naturligvis velkommen til at booke en aftale med os, før du kører fra Århus og besøger klinikken.

Parkeringsforholdene hos illuhair er gode og rigelige, så det finder du nemt ud af, når du ankommer.

Google maps vejvisning

Hvis dit udgangspunkt er Århus centrum, skal du ud på motorvejen, hvorefter du skal dreje fra, når du når til Vejen. Vores klinik ligger centralt cirka 5 kilometer fra motorvejen.

Illuhair tilbyder alternativet eller supplementet til hårtransplantation

Hos illuhair får vi rigtigt mange kunder, der ikke er kandidater til hårtransplantationer eller er kede af deres resultater. Det er kunder, der ønsker en øget visuel tæthed i håret eller en reduceret synlighed af de ar, de har pådraget sig i forbindelse med deres hårtransplantation i Danmark eller Tyrkiet.

Illuhair er eksperter i scalp micropigmentation, der er en slags hårtatovering, hvor vi indlægger pigment med nåle direkte i det yderste lag i hovedbundens hud, så dit hår får udseendet af en højere densitet. Vi skaber altså illusionen af helt kortklippet/barberet hår (0,1 mm).

Derudover har SMP en tilsvarende effekt, hvis du har fået foretaget en hårtransplantation, der har givet et utilfredsstillende resultat. Her kan SMP nemlig gå ind og øge tætheden af de eksisterende hår og den vej igennem give udseendet et naturligt løft.

Vi oplever SMP som den mindst risikofyldte behandling på markedet, og den behandling med den største visuelle effekt. Effekten af SMP kan desuden ses stort set med det samme, og du skal således ikke vente lang tid på at glædes over dine resultater.

Du kan læse meget mere om SMP lige her, hvor vi beskriver vores processer og giver eksempler på resultater.

Uforpligtende konsultation og saglig sparring

Husk, at du altid kan booke en uforpligtende og gratis konsultation hos os i Vejen – ligesom du er velkommen til at kontakte os, hvis du vil have saglig sparring på de forskellige hårtabsløsninger, der er på markedet.

Hvis det passer bedre, og du på et tidspunkt befinder dig nær Sjælland, er du selvfølgelig velkommen til at få lavet din behandling i Valby.

Der er fordele og ulemper ved alle de populære hårtabsløsninger på markedet. Det er vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i dem alle, inden du træffer din beslutning.

Vi vil gerne hjælpe dig i en retning, hvor du får glæde af din beslutning i mange år frem.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Vores anmeldelser

Læs hvad vores kunder mener om illuhair. Vi elsker tilfredse kunder og elsker alle vores 5 stjernede anmeldelser.