Alternativ til hårtransplantation i Kolding - scalp micropigmentation
Dammen 2, 6600 Vejen

Alternativ til hårtransplantation i Kolding

Måske har du allerede forsøgt dig med en hårtransplantation, der ikke har ikke afhjulpet dit hårtab tilstrækkeligt. Måske er du tilmed er ked af de ar du har erhvervet dig under operationen.

Undgå fejlslagne ’mirakelkure’ mod hårtab

Mange af vores kunder søger hen til os, fordi de ønsker at få hjælp efter en utilfredsstillende hårtransplantation. Hårtab kan påvirke selvtilliden, men desværre er der ingen mirakelkur, der kan give dig håret tilbage.

En hårtransplantation, der er gået galt, kan endda øge problemets omfang. Ikke nok med at du fortsat har vigende tindinger, bare pletter eller begyndende skaldethed – kan hårtransplantationer resultere i generende arvæv og pletter efter en operation.

Her kan vi hjælpe dig. Vi kan ikke give dig håret tilbage, for hårtab er ofte genetisk bestemt og kan i de fleste tilfælde ikke afværges. Men vi kan tilbyde et alternativ til hårtransplantation, som er hurtigt, sikkert og giver et holdbart resultat.

SMP – troværdigt alternativ til hårtransplantation i Kolding

SMP, en forkortelse af Scalp micropigmentation, er et alternativ til hårtransplantation, udført på vores klinik i Kolding. SMP er en holdbar løsning for dig, der har problemer med hårtab eller skaldethed.

Mange mænd har svært ved at acceptere et hårtab. Det får ofte én til at se ældre ud, end man egentlig er. Selvom SMP ikke på magisk vis kan give dig håret tilbage, kan behandlingen give illusionen af, at du stadig har et fuldt sæt hår. SMP er en kosmetisk hovedbundspigmentering, hvor vi ved hjælp af avanceret teknologi konstruerer alle de hårfollikler, som du har mistet på grund af hårtab.

Behandlingen er altså ikke en hårtransplantation. Til gengæld holder vi, hvad vi lover, og du risikerer ikke at få gener eller ar som følge af behandlingen.

Sådan virker SMP

Behandlingen tager typisk 3-5 gange, hvor du behandles med minimum en uges mellemrum. Ved hjælp af specialdesignede nåle og pigment genskaber vi dine hårfollikler. Hvis du har store bare pletter, dækker vi dem med et pigment, der er tilpasset din hårfarve.

Bagefter vil det se ud, som om du stadig har alt dit hår på hovedet, men blot har valgt at barbere det, så kun hårstubbene er tilbage. Resultatet er så naturligt, at de fleste kun vil kunne mærke forskel ved rent faktisk at røre ved din hovedbund.

Behandlingen udføres i vores klinik i Kolding, så søger du et holdbart alternativ til hårtransplantation i trekantsområdet, er du altid velkommen til at ringe til os eller sende os en besked og få en gratis konsultation.