Hvad er SMP? - Få svar på alle dine spørgsmål om SMP - lluhair
Dammen 2, 6600 Vejen

Hvad er SMP?

Scalp micropigmentation er en avanceret kosmetisk form for hovedbundspigmentering. Rent teknisk konstruerer vi hver eneste hårfollikel i alle de områder, hvor du lider af hårtab. Vi arbejder med afsæt i dit eksisterende hår, hvilket sikrer dig et naturligt og realistisk resultat.

Der er derfor tale om at vi skaber en meget troværdig illusion af et fuldt sæt hår. Til dette anvendes specielt designede nåle, maskine og organisk pigment.

Vil der være risiko for at pigmentet ændrer farve?

Nej, pigmentet er gennemtestet for stabilitet og farveændring. Pigmentet er blevet anvendt ved tusindevis af behandlinger og her er derfor tale om et meget pålideligt produkt. Illuhair bruger kun dette særligt fremstillet pigment til behandlingen. Da pigmentet er organisk vil det dog gradvist blive brudt ned af dit immunforsvar og solen. De fleste kunder vælger derfor at få en touch up hvert 3. til 6. år.

Hvor lang tid tager en scalp micropigmentation behandling?

Da det kræver tid at nå til det perfekte resultat, vil du typisk skulle behandles 3-5 gange med minimum en uges mellemrum. Behandlingerne kræver normalvis 3-4 timer. Ved din første behandling bliver vi enige om hvordan din hårgrænse skal være, og du får samtidig lejlighed til at få svar på eventuelle spørgsmål. Behandlingstiden er naturligvis afhængig af hvor udtalt dit hårtab er forud for forløbet.

Gør det ondt at få foretaget scalp micropigmentation?

De fleste kunder beskriver et let ubehag eller summen, men ikke decideret smerte.

Hvor mange simulerede hårfollikler laver behandleren ved hver session?

Der konstrueres ca. 15.000 nye “hårfollikler” ved hver behandling. Til sammenligning har et menneske med normal hårpragt mellem 80.000 og 150.000 hårfollikler på hovedet.

Ser scalp micropigmentation realistisk ud?

Alle behandlinger hos illuhair er foretaget af veluddannet og erfarent personale, som sikrer et yderst realistisk resultat. Typisk vil det kræve en berøring af hovedbunden for at identificere, at der ikke er tale om rigtige hårstubbe. Behandleren sørger for at dit illuhair matches med dit omkringvoksende hår og arbejder disse sammen for at sikre det optimale resultat.

Jeg har fået foretaget en hårtransplantation. Kan SMP dække mine ar?

SMP kan bruges til at dække og reducere synligheden af, ar. Vi fjerner ikke arret, og huden vil altid have arvæv, men scalp micropigmentation kan gøre arret mindre iøjnefaldende.

Jeg har stadig hår på hovedet. Vil illuhair kunne give mig synligt tykkere hår?

I de fleste tilfælde hvor du ønsker at beholde lidt længde, vil vi kunne tilrettelægge behandlingen efter det. Her behandler vi området bag din hårgrænse og sørger for at forebygge synligheden af fremtidigt hårtab. Dette vil også give dit hår et betydeligt tykkere og tættere udseende.

Vil jeg se yngre ud med mit illuhair?

Ja, SMP vil på ny ramme dit ansigt ind, og fremhæve dine gode træk.

Vil det være tydeligt for folk omkring mig, at jeg har fået illuhair?

Da behandlingen strækker sig over flere sessioner, vil dine nærmeste i mange tilfælde ikke bemærke det. Vi arbejder sikkert og gradvist dit illuhair tykkere og tættere, hvilket resulterer i at dine omgivelser ikke bemærker, at du har fået et fuldt sæt hår. Oftest vil dine omgivelser bemærke en forandring i dit udseende, uden at kunne definere det. Som regel er det andre mænd i din omgangskreds, som lider af hårtab, der bemærker forandringen og kommenterer på det. Dette er særligt gældende i tilfælde hvor de ikke har set dig under hele dit behandlingsforløb.

Hvordan passer jeg bedst muligt på mit nye illuhair?

Da UV-stråling er den største udefra kommende trussel, skal du i perioder med stærk sol bruge en god solcreme med en høj faktor. Da pigmentet ligger i huden anbefaler vi også at du bruger en god fugtighedscreme. Nogle kunder er især glade for at bruge en fugtgivende creme med anti-shine effekt. Det afhjælper en skinnende hud og hjælper til at bevare illusionen af dit tætte illuhair.

Er det nødvendigt at barbere mit hoved i fremtiden?

Såfremt du har måne, eller tydelige skaldede områder, er det efter endt behandling nødvendigt at holde dit omkringvoksende hår helt kort. Det bedste og mest realistiske udseende opnås ved at barbere hovedet hver 3 dag eller bruge barbermaskine hver anden dag.
Vores behandlere konstruerer visuelt troværdige simuleringer af hårfollikler, som giver et flot, naturligt og velplejet udseende såfremt du følger behandlerens anvisninger. Illuhair tilbyder også behandlinger til dig, der fortsat ønsker at beholde lidt længde i din frisure, men som samtidig ønsker et tættere look. Din behandler vil guide dig til hvordan du fremadrettet skal pleje og behandle dit illuhair.

Vil du vide mere?

– Så tag et kig på vores blogindlæg…

Scap micropigmentation - den komplette guide til SMP

Scap micropigmentation (ofte forkortet SMP) er en behandlingsmetode for …

illuhair er fremtidens hårtabsløsning

Scalp micropigmentation, SMP, eller på dansk hovedbundspigmentering er …

Hvilke produkter kan med fordel anvendes for at vedligeholde mit illuhair?

Når du har fået din sidste behandling hos os, er der kun få forbehold du …

Depression og hårtab, er der en sammenhæng?

Hårtab er som udgangspunkt forårsaget af noget fysiologisk eller biologisk, her kan …

Behandling af hårtab hos mænd

Er du en af de mange mænd, der hvert år rammes af hårtab?

Alternativ til hårtransplantation

Hårtransplantation er en dyr og risikabel løsning. Måske har du …

Fordele og begrænsninger ved Scalp micropigmentation (SMP behandling)

Scalp micropigmentation er en avanceret og kosmetisk hovedbunds …

Mikropigmentering – for et naturtro resultat af kortklippet hår

Selvtilliden og selvværdet afhænger i høj grad af, hvordan vi opfatter …

Vores erfaringer med hårtransplantationer

Er du ramt af hårtab, og er du ked af din situation? Og overvejer du …

Behandling af hårtab hos mænd

Rigtigt mange mænd mister håret med tiden. For nogen begynder …

Hvad er SMP behandling?

En SMP-behandling (scalp micropigmentation) konstruerer virkelighedstro …

Hårtab forårsaget af stress

Vores hår er utrolig følsomt over for fysisk og psykisk påvirkning …

Årsager til hårtab

Er du en af de mange mænd, der hvert år rammes af hårtab?