SMP Rescue - få rettet fejl fra dårlige hårplantationer
Dammen 2, 6600 Vejen

SMP Rescue – få rettet op på dårlige hårbehandlinger

Scalp micropigmentation (SMP) er på kort tid blevet kendt som en effektiv behandling for folk, der lider af hårtab. Ved hjælp af mikropigmentering er det muligt at skabe en effektiv illusion af intakte hårstrå.

Mange mænd søger behandling med SMP som middel mod hårtab og skaldede pletter på hovedbunden. Her ser du Theis, som er færdigbehandlet hos illuhair:

SMP får det til at se ud, som om du stadig har hår på hovedet, men blot har valgt at barbere det af, så kun hårstråene er synlige.

Det gøres ved hjælp af en række behandlinger, hvor man med en nål får tegnet de tabte hårfollikler op igen med naturligt pigment.
Pigmentet er i udgangspunktet tilpasset ens hudtype og oprindelige hårfarve, så resultatet bliver helt naturtro.

Hør Martins historie

Dårlig SMP behandling? Vi hjælper dig videre

Men SMP er en proces, der i høj grad kræver faglighed og integritet. Behandlingen er eksplosivt voksende i hele verden og ikke mindst i Danmark. Det betyder naturligvis også, at udbyderne bliver flere og flere.

Desværre har det betydet, at der også er mange klinikker, der udfører SMP behandlinger uden at have fagligheden i orden. Hos illuhair får vi flere henvendelser fra fortvivlede folk, der har været i hænderne på nogle, der ikke var dygtige nok.

Ofte kommer kunderne til os, fordi de ønsker hjælp til at få rettet resultatet af SMP behandling, der ikke havde det ønskede resultat.

Derfor tilbyder vi hos illuhair SMP Rescue. Denne behandling henvender sig til kunder, som har fået foretaget SMP behandlinger, der ikke har været af høj kvalitet. En SMP behandling kræver viden og omhu, og vi ser typisk unaturlige hårgrænser, som er helt skæve og trukket op i streger. Vi ser blowouts i huden, alt for store impressioner og i det hele taget SMP behandlinger, som er langt under det niveau, man bør forvente af sin klinik.

En korrekt udført SMP-behandling bør se således ud: 

Professionel rådgivning og SMP behandling

Hos illuhair kan vi give dig den rådgivning du har brug for. Vi ved hvordan en ringe udført SMP behandling kan påvirke psyken, da Christian (stifter af illuhair) selv har været offer for en udbyder, der udførte dårlig SMP. Det har naturligvis gjort os top motiverede for at levere enestående resultater.

For os er det vigtigt, at du føler dig helt tryg både før, under og efter behandlingerne. Derfor vurderer vi alle sager individuelt og giver dig rådgivning i løbet af den første konsultation. På den måde sørger vi for, at du er helt klar på, hvad behandling hos os kan gøre for dig, hvordan vi kan hjælpe og hvilket resultat, du kan forvente i sidste ende.

Hør, hvad Theis har at sige om behandlingen hos illuhair: 

Hør Thors historie

Vores anmeldelser

Læs hvad vores kunder mener om illuhair. Vi elsker tilfredse kunder og elsker alle vores 5 stjernede anmeldelser.