Hår tatovering – få din hårgrænse tilbage | Se før og efter billeder | Illuhair
Dammen 2, 6600 Vejen

Hår tatovering mod hårtab

Med en hårtatovering hos illuhair skal du hverken skjule hårtabet bag en kasket eller investere i dyre hårtransplantationer. Behandlingen kaldes scalp micropigmentation og er en slags tatovering af hovedbunden, der giver en 100% naturtro illusion af at have korte hår på hovedet.

Se bl.a. denne video af vores seje klient Theis, hvor vi kommer helt tæt på:

Faktisk er en hårtatovering så naturtro, at der skal lægges en hånd på hovedet for at finde ud af, at der er tale om en tatovering og ikke rigtigt hår.

Årsager til hårtab

Hårtab kan skyldes flere ting, og der kan derfor være mange grunde til at få en hår tatovering. Som regel er hårtab genetisk betinget, men sygdomme som alopecia areata og alopecia totalis – i folkemunde pletskaldethed og totalt hårtab – kan også være årsagerne, ligesom stress og andre former for psykiske belastninger kan manifestere sig fysisk, så håret begynder at falde af.

Uanset om det er dine gener eller sygdom, der er skyld i dit hårtab, er der ingen grund til at affinde sig med hverken høje tindinger, måne eller skaldede pletter. Du kan nemlig få din hårgrænse tilbage med en hår tatovering.

Læs mere om hvordan scalp micropigmentation kan hjælpe dig med hårtab.

Forskel på hårtatovering og alm tatovering

Hvad er en hår tatovering?

En hår tatovering er en behandling, hvor små pigmenteringer injiceres i hovedbunden for at skabe illusionen af tætsiddende hårstrå.

Behandlingen kræver hverken et kirurgisk eller medicinsk indgreb, og en hår tatovering er derfor et både billigere og mindre indgribende alternativ til hårtransplantationer.

Se det færdige resultat af vores hårtatovering af Robert herunder:

Hvor mange behandlinger er nødvendige?

Vi foretager typisk behandlingen over 3-5 omgange af ca. 3 timers varighed. Her tatoverer vi omhyggeligt små hårlignende pigmenteringer på din hovedbund, indtil det til sidst ligner, at hele din hovedbund er dækket af korte hår. En hår tatovering tager altid udgangspunkt i din naturlige hårfarve, hovedfacon og hudtype, så du får et naturtro resultat.

Inden behandlingen vil du blive tilbudt en gratis konsultation med en af vores behandlere, som vil spørge dig grundigt ind til dine ønsker og forventninger til resultatet. Her vil vi informere dig om fordele og ulemper ved en hår tatovering.

Som udgangspunkt egner hår tatoveringer sig dog til alle typer og stadier af hårtab. Hos Illuhair er det vores mål at lave en skræddersyet behandling, så du får det resultat, du drømmer om.

Hvad koster en hår tatovering?

Prisen på en hårtatovering varierer alt efter hvor stort et område, der skal behandles, men ved almindeligt genetisk disponeret hårtab starter priserne fra 5.000,- kr. pr. behandling (session). Typisk skal du regne med, at skulle igennem 3-4 behandlinger.

Ønsker du en hårtatovering for at dække et ar efter hårtransplantation starter priserne fra 2.500,- kr. pr. session.

Få din hårgrænse tilbage

Vil du høre mere om hår tatoveringer, er du altid velkommen til at kontakte illuhair eller besøge vores klinikker i København og Kolding.

Forskel på hårtatovering og almindelig tatovering

Selvom hår tatovering umiddelbart kan minde om klassisk tatovering, er der store forskelle på henholdsvis hovedbundspigmentering og konventionelle tatoveringer.

En af de helt store forskelle er størrelsen på den nål, der bruges. Til scalp micropigmentering er nålene langt finere end dem, man almindeligvis tatoverer med. De er udviklet til at give den højeste form for præcision og samtidig giver de fine nåle en langt mere smertefri og skånsom behandling.

Se behandlingen helt tæt på her:

Vi bruger i øvrigt udelukkende organisk og rent pigment, der nøjagtigt kan matches med enhver hårfarve, så resultatet bliver så naturtro som muligt.

Hvor længe holder en hårtatovering?

I langt de fleste tilfælde vil en hårtatovering holde i 3-6 år, før det er nødvendigt med en ny behandling, hvorefter du kan opleve at farven falmer og skal tegnes op på ny.

Gør det ondt at få en tatovering i hovedbunden?

De fleste der får foretaget en tatovering af hovedbunden mærker ikke smerte, men beskriver behandlingen som et let ubehag eller summen. De nåle, der bruges til hårtatovering er betydelig finere end dem, der bruges til en klassisk tatovering, hvilket også er med til at nedsætte smerten. Som ved almindelig tatovering, så er der dele af hovedbunden, der er mere ømtålig og hvor behandlingen mærkes tydeligere.

Er en hår tatovering permanent?

Både ja og nej. Behandling med hovedbundspigmentering er som udgangspunkt permanent, men efter 3-6 år vil farven begynde at falme lidt. Det er muligt at få foretaget efterbehandlinger for at genopfriske farven, hvis det ønskes. Dette klares på en enkelt behandling.

Ødelægger hår tatovering hårvæksten?

Nej. Det tilbageværende hår vil stadig gro og ødelægges ikke af pigmenteringen.

Vores anmeldelser

Læs hvad vores kunder mener om illuhair. Vi elsker tilfredse kunder og elsker alle vores 5 stjernede anmeldelser.