SMP camouflerer dit hårtab - se oversigt over vores 3 behandlinger
Dammen 2, 6600 Vejen

Lider du af hårtab?

Søger du en hårtabsløsning, der er:

  • Simpel
  • Ikke-kirurgisk
  • Smertefri
  • Holdbar

Hos Illuhair tilbyder vi en effektiv behandling af hårtab hos mænd. Vi giver dig ikke håret tilbage, men vi giver dig til illusionen af hår med scalp micropigmentation. En 100% sikker, naturtro og vedligeholdelsesfri hårtabsløsning for især mænd.

SMP-behandlingen skaber illusionen af hårstrå på hovedbunden, og det ser ud, som om du stadig har alt dit hår, men bare har valgt at barbere hovedbunden. Du får altså din hårgrænse tilbage.

På dansk kaldes scalp micropigmentation for hovedbundspigmentering, hårtatovering eller hårpigmentering.

Book din gratis konsultation lige her. 

Sygdomsbetinget hårtab

Søger du en hårtabsløsning, der er:

  • Simpel
  • Ikke-kirurgisk
  • Smertefri
  • Holdbar

Hos illuhair har vi bred erfaring med at camouflere hårtab, der skyldes sygdom. Hårtabet kan eksempelvist komme fra alopecia areata (pletskaldethed), alopecia totalis (totalt hårtab), kemobehandling eller psykosomatiske tilstande (stress, depression, sorg).

Sygdomsbetinget hårtab kan forårsage permanent skaldethed på hele hovedet, eller optræde pletvis. I andre tilfælde vil håret se tyndt og slidt ud.

Når hårtabet skyldes sygdom, er der yderligere faktorer at være opmærksom på i behandlingen med SMP. Hos illuhair sætter vi os godt ind i din situation og sygdomshistore, for at kunne give dig den bedste behandling og rådgivning.

Vi adresserer sygdomsbetinget hårtab med stor omtanke for dig og din situation.

Book din gratis konsultation lige her. 

Dække ar i hovedbunden

De to mest populære metoder til hårtransplantationer er FUT og FUE.

I en FUT-hårtransplantation (Follicular Unit Transplantation) fjernes en tynd stribe hår fra et donorområde – typisk på baghovedet, hvorefter striben flyttes til det ønskede modtagerområde. En FUT hårtransplantation efterlader et langt ar i donorområdet, der kan gå fra øre til øre. Samtidig er det ikke unormalt, at der også opstår arvæv i modtager området.

I en FUE-transplantation fjernes hvert hårtransplantat fra donorområdet en efter en ved hjælp af et stanseværktøj. Her vil arene fremstå som hvide prikker. Selve arvævet vil med en FUE hårtransplantation være mindre, men til gengæld vil det være spredt over et større område.

Mikropigmentering af hovedbunden er den perfekte løsning til disse ar, og vores kunder har opnået haft fremragende resultater.

I dag kommer 20-25% af vores patienter fra en hårtransplantation og ønsker at få dækket de ar i hovedbunden, de har fået fra operationen.

Book din gratis konsultation lige her. 

Vores anmeldelser

Læs hvad vores kunder mener om illuhair. Vi elsker tilfredse kunder og elsker alle vores 5 stjernede anmeldelser.