SMP Rescue Behandling

Vi hjælper dig

Hos illuhair har vi den nødvendige viden til at hjælpe dig videre, efter din dårlige behandling.

Vi tilrettelægger dit forløb fra start til slut og er med dig hele vejen.

Smp Rescue

Scalp micropigmentation (SMP) er en proces, der i høj grad kræver faglighed og integritet. Behandlingen er eksplosivt voksende i hele verden og ikke mindst i Danmark. Det betyder naturligvis også, at udbyderne bliver flere og flere.

Desværre viser det sig at flere kunder kommer i klemme og sidder tilbage med meget ringe udført SMP. Vi får flere og flere henvendelser fra fortvivlede kunder, der ønsker hjælp til at løfte deres SMP behandling.

Hos illuhair tilbyder vi SMP Rescue. Denne behandling henvender sig til kunder, som har fået foretaget dårlige SMP behandlinger. Vi ser typisk unaturlige hårgrænser, som er skæve og trukket op i streger. Vi ser blowouts i huden, alt for store impressioner og i det hele taget behandlinger som er langt under det niveau, man bør forvente af sin klinik.

Hos illuhair kan vi give dig den rådgivning du har brug for. Vi ved hvordan en ringe udført SMP behandling kan påvirke psyken, da Christian (stifter af illuhair) selv har været offer for en udbyder, der udførte dårlig SMP. Det har naturligvis gjort os top motiverede for at levere enestående resultater.